The Everlastingly Laughing Finale - They'Re Waffly Saw.

Tips om dekoration


Så, nu när sommaren närmar sig så antar jag att de flesta ändå har en del både små och stora fester planerade. Jag tänkte nu ge er lite tips på hur man kan dekorera sin fest lite snyggt. 

Jag älskar att hålla i lite festligare grillkvällar eller bara en mysig picknick i trädgården. Sedan älskar jag ju även att dekorera vårt uterum eller myshörna i trädgården utefter temat vi har på festen/kvällen. Jag är väldigt pysslig av mig men dessa tips ska även funka för de som inte är så pyssliga. 

Tips nummer 1.
Om man har ett partytält eller någon form av tak över festen kan det vara väldigt roligt att hänga upp flaskor i snören och sätta lite blommor i dem. Väldigt enkelt, det enda man behöver är tråd, snygga flaskor och lite blommor (man kan köpa eller använda sig av dem man har i trädgården).

Tips nummer 2.
Fortfarande inne på flaskor nu. Men har man en massa flaskor och burkar som ligger kan man ta fram dem till festen (själv samlar jag på dem). Man kan servera drickan i dessa snygga glasflaskor man kan även ha upp dipp i glasbukar. Vill man ha dem mer som dekoration kan man ha blommor eller ljus i dem och knyta lite snygga snören och tyger runt om dem. Väldigt fint kan det bli om man använder burkar i olika storlekar. Jag vet många som har gjort detta på bröllop. Det är enkelt och man kan komma undan billigt. 

Tips nummer 3.
Detta fungerar bäst på hösten men jag tänkte att jag slänger in det resan nu. Men är inte höstlöv vackra? Men varför ska man behöva vara ute för att beundra dem. Ta in lite fina blad och använd dem som dekoration på bordet. Det blir väldigt färgglatt och fint och alltid uppskattat.